Et Hamburger

Et hamburger üretimi, güvenilir firmalardan hammadde alımı ve mesleğinde uzman kadronun hamburger ekmeğini üretmesiyle başlar. Hamburger ekmeği, hamur yoğurma kazanlarında yoğurulur. Bir süre dinlendirilen hamur, hamur kesme-tartma makinasına beslenerek hamurun istenilen şekil ve gramajda üretilmesi sağlanır. Şekil verilerek gramı ayarlanan hamurların fermantasyon odasına alınarak mayalanması sağlanır. Fermantasyonu tamamlanan hamurlar fırınlanarak pişirilir ve soğumaya alınır. Soğuma işlemini tamamlayan ekmekler, ekmek kesme makinasında, iç malzemesinin konulabileceği şekilde kesilir. Güvenilir firmalardan alınan et hamburger köfteleri ortam sıcaklığı 12 C olan üretim alanında ekmeğin içine konur ve paketleme işlemi yapılarak -40 C olan şoklama odasına alınır. Şoklanan ürünler sevkiyat süresine kadar -18 C olan soğuk hava depolarında depolanır.

AMBALAJ BİLGİLERİ

  • KOLİ İÇİ ADET: 35 Adet
  • ÜRÜN GRAMAJI: 135 G±5 g
  • RAF ÖMRÜ(DONUK): 6 Ay
  • RAF ÖMRÜ (ÇÖZÜNMÜŞ): 5 Gün (+4 C’de)
  • SAKLAMA KOŞULLARI: -18 C’de muhafaza ediniz. Çözündürdükten sonra tekrar dondurmayınız.
  • HAZIRLANIŞI: Oda sıcaklığında 2 saat bekledikten sonra önceden ısıtılmış fırında 200 Derecede 20-30 Dakikada pişirilir ve sıcak olarak servis edilir.