
Standart (karışık) tost üretimi; güvenilir firmalardan hammadde alımı ile başlar ve mesleğinde uzman kadronun tost ekmeğini üretmesiyle devam eder. Tost ekmeği, hamur yoğurma kazanlarında yoğurulur. Bir süre dinlendirilen hamur, hamur kesme-tartma makinasına beslenerek istenilen şekil ve gramajda üretilir ve özel üretilen tost kalıplarına yerleştirilerek hamurların fermantasyon odasına alınıp mayalanması sağlanır. Fermantasyonu tamamlanan hamurlar fırınlanarak pişirilir ve soğumaya alınır. Soğuma işlemini tamamlayan ekmeklerin, ekmek dilimleme makinasında standart büyüklük ve incelikte kesimi yapılır. Güvenilir firmalardan alınan kaşar peyniri ve sucuk, eğitimli personel tarafından makina kullanılarak hem tost ekmeğinin içi doldurulur hem de paketleme işleme gerçekleştirilir. Paketleme işlemi tamamlanan ürünler -40 C olan şoklama odasına alınır. Şoklanan ürünler sevkiyat süresine kadar -18 C olan soğuk hava depolarında depolanır.